Våra medarbetare

av jan 3, 2024

RealTrack Technician

På RealTrack Technician har vi roligt både på och efter jobbet


Vi trivs med varandra, med uppdragen och med kunderna. Vi brinner för vårt arbete och drivs av att få leda projekt som utmanar oss. Vi uppmuntrar och sporrar varandra till en hög innovativ nivå som utvecklar oss själva, företaget och kunderna. Vår arbetsmiljö är dynamisk och vi arbetar gärna i agila projekt. 

RealProgress är ett sammansvetsat lag av positiva och nytänkande personer.
Vi är starkt samarbetsinriktade, vi stöttar och inspirerar varandra, vi hjälper och lär av varandra. En stark kundorientering går som en röd tråd genom hela vår verksamhet och det nära samarbetet gör att kunderna blir en del av den teamkänsla som formas runt de projekt vi får ansvar för.

På RealProgress finns det många möjligheter för att växa med stor frihet att bidra med idéer och att ta egna initiativ.
Man skulle kunna säga att var och en är chef över sin egen utveckling. På RealProgress finns ingen prestige och inga stängda dörrar, utan det är alltid nära till företagsledningen. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda en stimulerande arbetskultur och öppenhet är därför ett av de främsta kännetecknen för vår företagsanda.

På RealProgress är vi kända för att ha minst lika höga krav själva som våra kunder har på sina projektgenomföranden och sin leveranssäkerhet, och det är något vi aldrig gör avkall på.
Vi följer noggrant genomarbetade metoder och processer, och håller oss uppdaterade om vad som händer inom området för att kunna använda branschens mest lämpade verktyg för vardera projekt.

Är du den vi söker?

  • Du har en högskoleexamen som civilingenjör eller systemutvecklare, eller annan kvalificerad utbildning inom data/elektronik.
  • Din ambition att utvecklas är stark och du ser möjligheterna och utmaningarna i att arbeta med spännande projekt och intressanta företag.
  • Du är öppen, samarbetsinriktad och har ett starkt eget driv.
  • Du är initiativrik, nyfiken och vågar prova nya idéer samtidigt som du är beredd att arbeta långsiktigt för att förverkliga idéerna.
  • Du värdesätter också gemensamma aktiviteter och tät kontakt med kollegorna på RealProgress.

 

Känner du igen dig och att det är dags att ta ett nytt steg i din karriär? 
Kontakta då vår VD, vars information du hittar under

Västerås

Pilgatan 8c,
721 30 Västerås

Tel: 021-129601
info@realtracktechnician.se

Stockholm

Sundbybergs Torg 1
172 67 Sundbyberg

Tel: 021-129601
info@realtracktechnician.se

En del av Real Cognit Group